Nieuws

Spring naar einde van Recente berichten

Profielschets burgemeester opgesteld

De gemeenteraad heeft de profielschets voor een nieuwe burgemeester opgesteld.

Vragenlijst 1.659 ingevuld

Tussen 10 en 30 september konden inwoners van Deventer via een korte vragenlijst hun mening geven over de nieuwe burgemeester. De vragenlijst werd 1.659 keer ingevuld. Veel genoemde vaardigheden zijn verbinden, daadkrachtig en betrokken.

Raadsleden met samenleving in gesprek over nieuwe burgemeester

Dinsdagavond 18 september vond in het stadhuis een breed gesprek plaats tussen raadsleden en samenleving over de rollen en gewenste competenties van een nieuwe burgemeester voor Deventer.

Deventer zoekt een nieuwe burgemeester

De benoemingsprocedure voor een nieuwe burgemeester is van start gegaan. De gemeenteraad is aan zet om een profielschets op te stellen. In dit profiel legt de raad vast welke eigenschappen de nieuwe burgemeester moet hebben.

1e vergadering König als waarnemend burgemeester

Wethouder Liesbeth Grijsen en waarnemend burgemeester Ron König

Waarnemend burgemeester Ron König werd woensdag 11 juli 2018 hartelijk welkom geheten door de gemeenteraad van Deventer. Nadat hij de burgemeestersketen en de voorzittershamer ontving, zat hij de raadsvergadering voor.

Ron König waarnemend burgemeester in Deventer

Ron König

Ron König wordt per 11 juli 2018 benoemd als waarnemend burgemeester van de gemeente Deventer. Dat maakte Commissaris van de Koning Boele Staal vanmorgen bekend tijdens de bijeenkomst voor nieuwe colleges van B&W in Overijssel. König was eerder namens D66 wethouder in Rheden en Arnhem.

Spring naar begin van Recente berichten